Artikelen

Presentatietips: De 3 tips die je vooral niet moet toepassen

Je bent een belangrijke presentatie aan het voorbereiden en wil niets aan het toeval overlaten. De inhoud is af, de presentatie ziet er gelikt uit en je favoriete outfit ligt klaar. Om net dat beetje extra uit je presentatie te halen besluit je voor een laatste keer de term “beste presentatietips” te googelen…

Lees meer »

De succesvolle moderator

Ervaren conferentiegangers weten het al jaren, een podium geven aan interessante gasten is geen garantie voor een goed gesprek. Maar al te vaak sluiten de vragen en antwoorden op het podium niet aan bij de belevingswereld van het publiek. Het resultaat? Voorspelbare vragen en slim klinkende maar oersaaie antwoorden die de luisteraar ook zelf had kunnen googelen.

Lees meer »

Drijfzand of ijzersterke argumentatie?

Een van de meest gemaakte fouten is dat men begint met een vaak ijzersterke opening, maar de clou blijft uit. Ze beginnen met metaforen over sprookjes, visioenen, zelfs gedichten passeren de revue. Er wordt gelet op de intonatie, op de argumentatie en ook de welbekende handgebaren komen eraan te pas. Toch komt de essentie van de speech niet lekker uit de verf, hoe kan dat toch?

Lees meer »

Bel Ons

Op werkdagen zijn we te bereiken via:

Mail ons

Is het makkelijker om te mailen?

Stuur een appje

Contact via Whatsapp?