Specialisaties

Vragen die we vaak krijgen

Debatexpert is een collectief van razendsnelle denkers met een passie voor publiek spreken, analytisch redeneren en het stellen van de juiste vragen. Door jarenlang tegen de absolute wereldtop te hebben gedebatteerd, weten zij als geen ander hoe je meeslepende verhalen ondersteunt met goede argumenten. Deze kennis zetten zij in om ieder congres en elke training naar een hoger niveau te brengen.

Simpel, bel ons of stuur een mailtje. Dan kijken we samen welke training of Debatexpert het best aansluit.

Ja, vanaf vier deelnemers is het mogelijk om een opleidingstraject of workshop op maat te laten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werken met cases die speciaal gemaakt zijn voor uw organisatie of het aanpassen van de duur of inhoud van de workshop zodat deze nog beter aansluit bij de dagelijkse praktijk.

Ja, onze Debatexperts hebben wereldwijd deelgenomen aan internationale debattoernooien. Hierdoor zijn ze getraind om ook in het Engels optimaal presteren.

Als de agenda’s op elkaar aansluiten kan dit zeker. Zo niet, dan kijken we samen welke van de beschikbare Debatexperts het best aansluit bij jouw evenement!

Onze Debatexperts denken graag mee over het samenstellen van het programma,  over prikkelende stellingen en adviseren je over hoe het publiek zo goed mogelijk bij het evenement betrokken kan worden.

Bel Ons

Op werkdagen zijn we te bereiken via:

Mail ons

Is het makkelijker om te mailen?

Stuur een appje

Contact via Whatsapp?